Kenmerken

Kenmerken

Mobile ConnectIt is het platform voor het faciliteren van internetomgevingen waarbij vorm, functionaliteit en content op maat wordt gepresenteerd voor alle (mobiele) apparaten.

Mobile ConnectIt stemt een webpagina niet alleen af op de afmetingen van het beeldscherm maar ‘kijkt’ daadwerkelijk naar de eigenschappen van een apparaat en stemt de inhoud vervolgens daar op af. Dit gaat veel verder dan een responsive ontwerp en speelt daadwerkelijk in op de ontwikkeling op mobiel internet gebied.

Schema Resp

Naast het bovenstaande kenmerkt Mobile ConnectIt zich door de mogelijkheid om de content rechtstreeks uit het Content Management Systeem te onttrekken wat al door uw organisatie wordt gebruikt. Geen desinvesteringen dus.

De kenmerken van Mobile ConnectIt zijn niet alleen te vinden in een korte doorlooptijd en lage investering, maar ook in flexibiliteit, professionaliteit en ‘look and feel’ die op maat wordt gerealiseerd. Hierdoor kan de website optimaal worden afgestemd op de toepassing die u wilt realiseren.

Hieronder gaan wij verder op deze kenmerken in:

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft

T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018