Platform

Mobile ConnectIt is een zogenaamde SaaS oplossing 'In the Cloud' gebouwd. Saas wil zeggen dat alle ontwikkeling en beheer van uw website door Involvit wordt uitgevoerd. 'In the Cloud' betekent ook dat het hosten van applicatie volledig buiten de organisatie van de opdrachtgever plaats vindt.

Dit houdt dus in dat u als opdrachtgever, los van het beheren van de content geen omkijken heeft naar het systeem en daarmee de eigen ICT afdeling ontlast. Wellicht nog belangrijker; u hoeft geen investering te doen in Software maar neemt (huurt) de functionaliteit voor een bepaalde periode af. Hiermee brengt Mobile Connectit een aantal voordelen van Apps en de Embedded Responsive website bij elkaar.

MCIT Concept

Mobile ConnectIt werkt met alle bekende en veel gebruikte mobiele operating systemen, waardoor u ontlast wordt met het bijhouden van nieuwe mobiele technologieën die ook door de mobiele website ondersteund moeten worden.
Mobile ConnectIt werkt met responsive design technologie maar speelt, ook qua content en functionaliteit, optimaal in op de mobiele doelgroep. De content en de navigatiestructuur kan hierdoor op de mobiele omgevingen volledig afwijken van die op de desktop site.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018