Nieuws

Nieuwsoverzicht

 • Kennissessie voor zorginstellingen krijgt een vervolg

  donderdag 18 februari 2016

  Afgelopen 19 januari heeft onze eerste kennissessie voor zorginstellingen plaatsgevonden. Het doel van deze kennissessies is om zorginstellingen bij elkaar te brengen en met elkaar het gesprek aan te laten gaan over verschillende actuele vraagstukken over online communicatie.
 • donderdag 18 februari 2016

  Website Ombudsman live
  Ten behoeve van klanten van Stadgenoot (huurders/kopers) is een instituut opgericht wat als doel heeft om bij problemen c.q. klachten te bemiddelen tussen de betreffende klant en Stadgenoot; De Ombudsman.
 • donderdag 29 oktober 2015

  Bernhoven start met sociaal intranet
  In de afgelopen jaren hebben Bernhoven, het ziekenhuis voor de regio Oss-Uden-Veghel, en Involvit al meerdere malen samengewerkt in het optimaliseren van de online ambities van dit moderne ziekenhuis. Die ambities zijn bij de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis in Uden geherwaardeerd. Bernhoven heeft de ambitie om in 2016 het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn.
 • donderdag 29 oktober 2015

  Nieuw, morden platform voor Zorgbrug
  ZorgBrug levert gespecialiseerde verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit en weet bruggen te slaan tussen het ziekenhuis en de thuiszorg en tussen medisch specialisten en huisartsen. Hiermee wordt bedoeld dat ZorgBrug voor de cliënt en/of zorgverlener in kwestie, rondom een specifieke hulp- of opleidingsvraag, hierop het integrale antwoord biedt.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018