Over MCIT

Mobile ConnectIt

Organisaties willen zich steeds meer richten op het bereiken van de mobiele doelgroepen. Hierbij is het belangrijk om een boodschap over te brengen die toegankelijk is. Voor veel organisaties is het ontwikkelen en beheren van mobiele kanalen vaak een tijdrovende en kostbare zaak.

De belangrijkste oorzaken hiervan zijn dat:

  • Bestaande systemen niet zijn gebouwd voor mobiele apparatuur en dit eerst aangepast moet worden.
  • De mobiele wereld van Smartphones en tablets volop in beweging is en het zeer kostbaar is om daar steeds op te blijven anticiperen.

Met een mobiele website van Mobile ConnectIt kunnen organisaties zich puur concentreren op de inhoud van hun boodschap. Het beheer en de techniek om blijvend aan te sluiten bij de mobiele marktontwikkelingen wordt door Mobile ConnectIt overgenomen.

Involvit

Mobile ConnectIt is een SaaS dienst voor het inzetten van mobiele websites, ontwikkeld door Involvit.

Involvit is een innovatieve club van enthousiaste mensen die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van internet- en intranetoplossingen in de profit- en non-profit sector op basis van professionele CMS-en zoals Smartsite, Umbraco en andere systemen. Involvit heeft een focus op het ontwikkelen van geïntegreerde web oplossingen voor mobiele websites.

Meer informatie over Involvit kunt u vinden op www.involvit.nl

 

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018