Contentbeheer vanuit het CMS systeem

Mobile ConnectIt werkt op basis van een SaaS constructie. Hierdoor kan optimaal en blijvend ingespeeld worden op de ontwikkelingen op de markt van mobiele apparatuur. Om voor u het beheer van de mobiele website zo eenvoudig mogelijk te houden kan de content beheerd worden vanuit het eigen CMS systeem.

Mobile ConnectIt kan namelijk gekoppeld worden met alle gerenommeerde Content Management Systemen. Hierdoor kan de al bestaande content van de corporate website worden hergebruikt voor de mobiele website.

Deze koppeling wordt mogelijk gemaakt door verschillende technieken variërend van webservices tot RSS en VPN. Met behulp hiervan worden websites ontsloten vanuit diverse CMS systemen zoals Umbraco, Smartsite, SharePoint enz.

Voor een naadloze koppeling met SharePoint omgevingen is een Sharepoint Solution ontwikkeld. Hierdoor is geen implementatietraject nodig om de koppeling tot stand te brengen. Dit verhoogt de flexibiliteit en onderhoudbaarheid en zorgt voor verdere verlaging van de kosten. Lees hier meer over de SharePoint Solution.

 

 

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018