Prijzen

Aanschaf

Mobile ConnectIt is een Saas dienst.Dit betekent dat er drie kostencomponenten zijn bij een implementatie van een mobiele web omgeving.

  1. opstartkosten
  2. abonnementskosten
  3. maatwerk

Opstartkosten

Mobile connectIt werkt met veel standaard templates die in korte tijd de uitstraling van uw organisatie krijgen zodat u snel met de mobiele website ‘de lucht in’ kunt. De opstartkosten kunnen hierdoor laag gehouden worden.

Beheer en doorontwikkeling

De vaste prijs voor hosting, beheer en de doorontwikkeling is afhankelijk van een aantal factoren (bijv. grootte van de organsiatie) en wordt per jaar afgerekend tenzij gekozen wordt voor een tijdelijke mobiele site. Deze abonnementsform garandeerd dat uw site tegen een vaste prijs altijd up-to-date is zonder dat daar additionele kosten mee gemoeid zijn.  

Alle activiteiten die nodig zijn om uw mobiele website in de lucht te brengen, te hosten enz. zijn in de prijs inbegrepen evenals ondersteuning en helpdeskactiviteiten. Indien uw wensen verder gaan dan wat standaard mogelijk is wordt er een inventarisatie van uw wensen gedaan en een voorstel uitgewerkt.

Extern beheerde content

Mobile ConnectIt kan gebruik maken van content uit uw bestaande Content Management Systeem, van andere informatiebronnen binnen uw organisatie of van openbare informatiebronnen. Mobile ConnectIt maakt gebruik van standaard mechanismen om de content uit uw deze systemen te onttrekken en up to date te houden zoals bijvoorbeeld middels XML, RSS technologie of webservices.

Het aanmaken van bijv. XML, RSS feeds binnen uw bestaande CMS is niet inbegrepen in de genoemde kostencomponenten. Veelal zijn echter al RSS feeds ingericht voor uw site.

 

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018