Quotes

Lees hier wat onze klanten over Involvit zeggen en hoe ze de samenwerking en het opgeleverde resultaat beoordelen!

Jeanet van ‘t Land, communicatieadviseur/webredacteur bij het GHZ: "Het project is goed doorlopen, zowel in de samenwerking als in de communicatie. Daar waar tegenvallers waren, werd adequaat gereageerd. Met name door de korte communicatielijnen werd alles snel opgepakt en onder controle gehouden!”

Eus van Dijk, Coördinator ICT en Bedrijfsbureau van Allévo: "Involvit is een partner in plaats van een leverancier. Allévo is zeer tevreden over het proces én het product."

Marco Niënhaus, communicatieadviseur online media, afdeling PR& Communicatie van het Antoni van Leeuwenhoek: "Wij hebben voor Involvit gekozen omdat zij goede passende oplossingen bieden voor onze sites. Waardoor we onze doelgroepen via de smartphone ook op maat kunnen bedienen, en we de mobiele sites specifiek kunnen gebruiken binnen onze on- en offline communicatiestrategie, al dan niet los gekoppeld van de 'gewone' sites."

Pim de Ruiter, manager Communicatie & Marketing van Stadgenoot: "Na een brede oriëntatie op de mogelijkheden is de keuze gevallen op Involvit. Hun oplossing vonden we buitengewoon elegant en doeltreffend en was bovendien uit kostenoverwegingen de interessantste."

Michel Pot, projectleider van Ziekenhuis Bernhoven: "We hebben bewust gekozen voor de pragmatische instelling van Involvit, dat past goed bij Bernhoven. De samenwerking is prettig; de lijnen zijn kort dus dat werkt snel en efficiënt."

Annemarie Robesin, communicatieadviseur en projectleider van het Werkplein project van de Gemeente Helmond: "De samenwerking verliep erg prettig. Alle deadlines zijn gehaald en de site is precies op tijd online gegaan!"

Mieke Bex, communicatieadviseur en projectleider website van de Gemeente Helmond. "De website is het primaire kanaal van de gemeente naar haar doelgroepen. En het resultaat mag er zijn; we plukken nu de vruchten van een goede en efficiënte samenwerking."

Eus van Dijk, Coördinator ICT, Bedrijfsbureau van Allévo:" We hebben gekozen voor Involvit omdat we verwachten met de producten Umbraco en Mobile ConnectIt onze huidige CMS-omgevingen te kunnen vervangen en opwaarderen."

Annemiek Vermeer, eindredacteur voor het internet van de Gemeente Soest: "Wij hebben gekozen voor Mobile ConnectIt omdat wij graag een mobiel kanaal willen als SaaS oplossing. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij  samen met Mobile ConnectIt hier iets moois van gaan maken"

Sandra van der Vlist, adviseur digitale media van het Jeroen Bosch Ziekenhuis:"Het percentage bezoekers dat via een smartphone de website van het ziekenhuis bezoekt, is in één jaar tijd verdubbeld en zal blijven groeien. Vijf procent van de bezoekers op de JBZ website komt vanaf een mobiel en haakte voorheen heel snel weer af."

Bart Rossieau, directeur van Circle Software: "Onze expertise op het gebied van Zaakgericht Werken en Enterprise Content Management willen wij meer zichtbaar maken. Hierbij benutten wij graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing. Involvit vervult hierbij een belangrijke rol met hun flexibele platform voor online mobile devices"

Eelco Middelburg van Landstede: "Landstede heeft in de vorm van Involvit een partner gevonden die ons kan adviseren en helpen om ons kennisniveau voor wat betreft het product Smartsite op pijl te houden. Een van de belangrijkste keuzes voor Involvit is de laagdrempelige ondersteuning die dit bedrijf biedt."

Irene Rijff, Adviseur Digitale Media a.i. van het Jeroen Bosch Ziekenhuis: "JBZ vult met het live brengen van een mobiele website een belangrijke doelstelling in om ook de mobiele bezoeker of geïnteresseerde van het Jeroen Bosch Ziekenhuis van toegankelijke informatie te voorzien. Door het implementeren van Mobile ConnectIt kunnen we deze wens snel realiseren".

Jeroen Carol-Visser, voorzitter van Pint: "Wij hebben voor Involvit gekozen vanwege hun visie op websites. Bierconsumenten worden steeds mobieler en leven en werken in en met sociale netwerken. PINT wil met zijn nieuwe website hierop inspringen. Wij willen de spin in het bierweb zijn."

 

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018