Circle Software

Circle Software maakt gebruik van een mobiele website, welke wordt gefaciliteerd door Mobile ConnectIt, die nauw aansluit bij de bestaande corporate website.

Circle Software is een onafhankelijk softwarehuis dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van software-oplossingen op het gebied van Document Management, Kennis Management en Workflow Management. Deze toepassingen worden geïntegreerd tot  gebruiksvriendelijke en betrouwbare automatiseringsoplossingen voor een brede groep van gebruikers. Circle Software heeft binnen de overheidsmarkt een leidende marktpositie.

De homepage van de mobiele website is opgebouwd met duidelijke iconen waardoor de eerste indruk erg overzichtelijk is en deze de look en feel van een app heeft, maar dit niet is. Vanuit de mobiele website kan vanaf elk punt op de website ook worden geswitcht naar de corporate website.

De content van de mobiele website onderhoudt Circle Software volledig binnen het al in gebruik zijnde Content Mangement Systeem. De technologie van Mobile ConnectIt zorgt er voor dat deze informatie op de juiste manier wordt getoond op een smartphone.

Circle Software

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018