Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis maakt gebruik van een mobiele website welke is gefaciliteerd door Mobile ConnectIt. Bijzondere functionaliteit op de mobiele website is de mogelijkheid om gerelateerde informatie op locatie, specialist, afdeling of specialisme te zoeken om zo een meer gedetailleerd beeld te krijgen van het betreffende onderwerp.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) bestaat uit vier locaties. Het verzorgingsgebied omvat de regio 's-Hertogenbosch: van Boxtel tot Oss en van Zaltbommel tot Vlijmen. Het ziekenhuis is met 4000 medewerkers en 240 medisch specialisten de grootste werkgever in de regio én Het JBZ is als één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ).

De mobiele website is zowel qua vormgeving en navigatie als op inhoud afgestemd op het gebruik van de website met Smartphones. Voor specialisten geldt dat iedere specialist een eigen pagina heeft waarin informatie te vinden is over de betreffende arts incl. foto.

Sandra van der Vlist, adviseur digitale media van het JBZ: 'Het percentage bezoekers dat via een smartphone de website van het ziekenhuis bezoekt, is in één jaar tijd verdubbeld en zal blijven groeien. Vijf procent van de bezoekers op de JBZ website komt vanaf een mobiel en haakte voorheen heel snel weer af. Het ziekenhuis wil met patiënten en bezoekers communiceren op de manier die het beste aansluit bij wat zij willen.'

 JBZ

Lees meer over het werk bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in het interview met Sandra van der Vlist.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018