Stadgenoot

Involvit heeft voor Stadgenoot haar website gemigreerd naar een responvice website met CMS Umbraco, waarmee de website voldoet aan de huidige digitale ontwikkelingen.

Stadgenoot is één van de grootste woningcorporaties van Nederland en heeft als doelstelling om haar digitale dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op haar doelgroepen. Met behulp van de nieuw ontwikkelde responsive website, welke is gerealiseerd door Involvit uit Delft, is daar weer een belangrijke volgende stap in gezet.

Het doel van Stadgenoot is dat de website zowel voor reguliere gebruikers, als voor de mobiele internet gebruiker geschikt is. Gemakkelijker, overzichtelijker en logischer in gebruik is dan ook het uitgangspunt voor de vernieuwde website geweest.

Stadgenoot is al in een eerder stadium de samenwerking met Involvit aangegaan bij de realisatie van een mobiele website op basis van het mobiele platform MobileConnectIt. Inmiddels is de reguliere website vernieuwd en omgezet naar een responsive website. Hiermee wordt de bezoeker vanuit de desktop én mobiele devices, van dezelfde content voorzien, maar dan in een eigen vormgeving en lay-out, dat past bij het device.

Over de samenwerking met Involvit vertelt Sirikit Huibers, Communicatiemedewerker bij Stadgenoot,. “Ik vind Involvit een hele fijne partij om mee samen te werken. Het projectteam bestaat uit mensen die hun vak verstaan, die weten waar ze het over hebben. Ze betrekken mij erin op een moment dat het nodig is, maar nemen ook zelf beslissingen als het moet. Ik houd overzicht en een duidelijke lijn.”

Stadgenoot Homepage          Stadgenoot Keuzepagina          Stadgenoot Fotopagina

Pim de Ruiter, manager Communicatie & Marketing van Stadgenoot: "Een website die optimaal toegankelijk is voor mobiele gebruikers. Dat past bij een woningcorporatie van deze tijd. Na een brede oriëntatie op de mogelijkheden is de keuze gevallen op Involvit. Hun oplossing vonden we buitengewoon elegant en doeltreffend en was bovendien uit kostenoverwegingen de interessantste."

Lees meer over het werk bij Stadgenoot in het interview met Sirikit Huibers.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft

T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018