Ten Cate

Voor het bedienen van een snel groeiende groep mensen die de website - bijvoorbeeld tijdens vakbeurzen - via een mobiele telefoon of smartphone bezoekt, heeft TenCate gekozen voor Mobile ConnectIt als mobiele website. Door informatie via meerdere specifieke mobiele subsites aan te bieden voorziet TenCate ook mobiel bezoekers van informatie op maat.

Het beursgenoteerde TenCate ontwikkelt en produceert een groot aantal geavanceerde producten op basis van de combinatie van textieltechnologie en chemie. Voor verschillende branches worden beschermende weefsels, lucht- en ruimtevaartcomposiet, bepantsering, geotextiel en kunstgras ontwikkeld en geproduceerd. TenCate is het meest bekend van de kunstgrasvelden. De onderneming is wereldwijd actief op vier continenten. Bij TenCate werken ruim 4500 mensen.

Omdat Mobile ConnectIt een zeer snel in te zetten concept is, kan het systeem door TenCate goed worden gebruikt om adequaat in te spelen op ontwikkelingen in de markten waarin het technologieconcern wereldwijd actief is.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018