Woonbond

Voor het ontsluiten van kennis en informatie op mobiele apparatuur heeft de Woonbond gekozen voor het inzetten van Mobile ConnectIt van Involvit.

De Nederlandse Woonbond is een nationale belangenvereniging voor huurders en woningzoekenden. Met verschillende instrumenten zoals een kennis en adviescentrum staat de Woonbond huurders en woningzoekenden met raad en daad ter zijde en zet de organisatie zich op landelijk niveau in voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare, veilige wijken en sterke huurdersorganisaties.

Met Mobile ConnectIt kan de woonbond snel en adequaat inspelen op de informatiebehoefte van haar doelgroepen. Door het toepassen van social media, een instrument wat door de doelgroep in toenemende mate wordt gebruikt, wil de Woonbond dichter bij haar volgers en belanghebbenden komen te staan. Met de standaard functies van Mobile ConnectIt kan dit middel snel en effectief ingezet worden. Mobile ConnectIt vormt als het ware een verlengstuk van de website van De Woonbond doordat delen van de informatie die op de bestaande website beschikbaar is, automatisch geschikt gemaakt wordt voor publicatie op een smartphone.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018