Ziekenhuis Bernhoven

Involvit heeft op verzoek van Ziekenhuis Bernhoven Oss hun intranet ontwikkelt. Dit hebben wij gedaan op basis van de Agile Scrum projectmethodiek waarmee het intranet in een nauwe samenwerking met de projectgroep van het ziekenhuis is gerealiseerd.

Ziekenhuis Bernhoven is een ziekenhuis met een nieuw ziekenhuis in Uden, maar heeft ook poliklinisch diagnostische centra in Oss en Veghel. Ziekenhuis Bernhoven staat voor samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Het doel van ziekenhuis Bernhoven is om in 2016 het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn, waar zowel patiënten als medewerkers centraal staan. Waar kwaliteit en veiligheid het handelen bepalen. Waar ze, samen met hun zorgpartners, allesomvattende zorg bieden aan onze patiënten.

Ziekenhuis Bernhoven heeft Involvit de opdracht gegeven vanwege de kennis en ervaring die Involvit heeft met de implementatie van Smartsite iXperion en de hierboven genoemde projectaanpak.

Michel Pot, projectleider vanuit Bernhoven over de samenwerking met Involvit: "We hebben bewust gekozen voor de pragmatische instelling van Involvit, dat past goed bij Bernhoven. De samenwerking is prettig; de lijnen zijn kort dus dat werkt snel en efficiënt."

Lees meer over het werk bij Ziekenhuis Bernhoven in het interview met Michel Pot.

 

Bernhoven Dekstop  Bernhoven Homepage  Bernhoven Specialisten

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft

T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018