Mobile ConnectIt voor de Zorg

Het leveren van zorg is één van de belangrijkste levensbehoeftes van een staat. In Nederland beschikken wij gelukkig over een uitgebreid zorgstelstel. Helaas zitten ook hier meerdere haken en ogen aan, die veelal aan budgetten en dus geld gekoppeld zijn. Toch streven alle zorginstellingen er naar om voor hun clienten hun diensten met een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

Maar hoe weet de zoekende zorg-cliënt bij welke instelling hij de voor hem meest aansluitende zorgverlening kan vinden? Mobile ConnectIt helpt zorginstellingen met het bereiken van haar bezoekers en cliënten, overal en altijd!

Door middel van het inzetten van een mobiele website ben je als zorginstelling altijd bereikbaar, ook als de bezoeker niet meer dan een mobiele telefoon bij de hand heeft. Op de mobiele website presenteer je die informatie die een bezoeker zoekt. De belangrijkste contactgegevens, of een (automatisch) samengevatte variant van de belangrijkste medische informatie. Ook help je jou bezoekers door het aanbieden van verschillende functionaliteit die met behulp van de mobiele telefoon kan worden ingezet. Bijvoorbeeld om ze naar de juiste locatie te laten navigeren of een online dienst van de zorginstelling te gebruiken via de mobiel.

Wil je meer ontdekken wat Mobile ConnecIt voor jouw zorgorganisatie en jouw bezoekers kan betekenen? Via onderstaande link kun je kennismaken met die organsiaties binnen de zorg die gebruik maken van Mobile ConnectIt.

Klik hier om voorbeelden van gebruikers van Mobileconnectit binnen de zorg te bekijken.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018