De toegevoegde waarde van mobile connectit in de Onderwijssector

Het gebruik van mobiel internet is vooral onder jongeren van 12 tot 25 jaar sterk toegenomen. In 2012 is 86 procent van deze leeftijdsgroep regelmatig mobiel online, tegen 21 procent in 2007. (Bron CBS). De belangrijkste doelgroep in het onderwijs zijn jongeren. Op alle beschikbare informatie aan de studenten aan te bieden wordt dus ook het aanbieden via een mobiele website steeds interessanter en zelfs belangrijker.

Mobile ConnectIt is dé tool om de studenten van uw onderwijsinstelling te ondersteunen in de informatievoorziening. Locatiegegevens en actuele mededelingen kunnen snel en eenvoudig gepresenteerd worden, maar ook wijzigingen in het lesrooster of het oproepen van de persoonlijke intranetpagina zijn mogelijk via de mobiele telefoon dankzij Mobile ConnectIt.

Wil je meer ontdekken wat Mobile ConnecIt voor jouw onderwijsinstelling en jouw bezoekers kan betekenen? Via onderstaande link kun je kennismaken met die organsiaties binnen de Wonenbranche die gebruik maken van Mobile ConnectIt.

Klik hier om relaties van Involvit binnen de onderwijssector te bekijken.

nieuwsbrief ontvangen

Vul uw gegevens in om u te abonneren op onze mailinglist.

wilt u meer weten?

volg ons

contact

Mobile ConnectIt is een Involvit-product

Rotterdamseweg 183c 2629 HD Delft
T +31 (0)15 268 268 7
E info@involvit.nl

© Involvit 2018